16. syyskuuta 2011

Pupupäivä porsastellen



Tänään vietetään Camillan kanssa ystävyytemme vuosipäivää. Jo ensitapaamiselta olimme kylki kiinni kyljessä ja niin taipale on jatkunutkin. Onhan meillä ollut ylä - ja alamäkiä, että myös hermot olemme menettäneet kumpainenkin toisiemme kanssa, niinkuin läheisissä ihmissuhteissa yleensäkin. Parhaimmissa ystävyyssuhteissa aina koetellaan osapuolia, eihän siitä muuten pysty muodostumaan paras -luokkaan kuuluvaa suhdetta.
Oma päiväni alkoi järjestellen keittiötä ja sen järjestystä uusiksi(ja järjestäen sen takaisin alkuperäiseksi) sekä siivoillen. Varustauduin jo ennakkoon tulevaan yökyläilyyn. Kolmelta kävinkin hakemassa pupun kauppareissulle, ensin tietenkin onnistuimme kiertämään ovelasti ruuhkan ja hakemaan postista Nelly:ltä tulleet kenkäni. Yhdet olivat rakkautta ensisilmäyksellä, tai askelluksella.

Kuten kunnon pupupäivään kuuluukin, teimme salaattia sekä dippejä. Camillalle katkarapusalaattia tuplajuustolla ja itselleni myöskin katkarapusalaattia mutta korvaten juustot kamalalla määrällä ananasta. Nomnomnom.. Laitoin meille picnikin valmiiksi olohuoneen lattialle ja linnottauduimme läppärit mukanamme tv:n ääreen.
Nyt molempikin meistä on syönyt niin paljon että räjähtäminen ei ole kaukana. Onneksi Misa on ulkoilutettu joten voimme vain pyöriä kuin pallot lopun iltaa katsellen Good Wifea ja muita sarjoja. Ja tietenkin onhan se BB katsottava myös tunnin päästä.
Olen edelleenkin sitä mieltä, että tästä lähtien pupupäivä pitää virallistaa sekä tehdä siitä kalenteriin punaisella merkittävä lomapäivä.
Ps. Tulkaa joku pelastamaan minut dippien ja kurkkujen äärestä, pian räjähdän oikeasti!
Pps. Kiitos Camipupu että tulit elämääni <3 Luv ya