16. heinäkuuta 2011

Kolmen päivän kuulumisia


Hohhoijaa, ei siitä kirjoittamisesta päivittäin tullutkaan mitään. Nyt kun ollaan tutustuttu seutuun niin ollaan joka ilta oltu pitkin iltaa ostoskadulla. Eilen oltiin vielä Malavgatin risteilyllä, joten aina kun olen päässyt hotellihuoneeseen olen vain halunnut kaatua sänkyyn ja nukkua. 
Mutta kerrataanpas edellispäivien tapahtumia. 
Keskiviikko 13.07
Seikkailtuamme hetken illalla, löysimme hyvän ruokapaikan jossa Tiina ihastui turkkilaiseen leipään mikä kannetaan pöytään sekä vastapäätä ravintolaa oli Mira -ravintola. Tarjoilijamme tosin totesi sen olevan venäjäläisten omistuksessa. Kai halusi ettemme pitäisi siitä? :D






Camille löydettiin hänen pyytämä laukkukin. Nyt uskaltaa Suomeenkin palata!


Torstai 14.07
Vietimme koko aamupäivän rannalla, jossa (yllätys yllätys) paloin! Mulla on nyt punaiset polvet sekä ranteet. En tiedä itekkään miten just onnistuin ne polttamaan. No tietenkin nenä, posket ja selkä luonnollisesti punoittavat myös. Mutta polvet? Ja ne on ihan punaiset, miten se on mahdollista?! Noh kaikki näköjään on kun minusta puhutaan. Ehkä se voisi johtua siitäkin että ison osan ajasta vietin Nikon kanssa aaltojen päällä ratsastellen. 



Tänä päivänä ajoin myös skootteria! Oli aika huisia. 
Illalla sitten taas olimmekin seikkailemassa ostoskadulla ja Opan markkinoilla. Kaikkea kivaa löytyi, tuliaisia että itelle jotain pientäkin. 
Ruaksi otin tänään jotain muuta kuin salaattia (!!), eli uunissa haudutettuja sieniä kasvisten kera, josta olisin ottanut kuvan mutta se oikeastaan näytti suoraan sanottuna vain padalta. Ei värejä ei mitään. Sain vielä patani kylkeen pienen lautasen ranskalaisia, riisiä sekä kurkkua ja tomaattia. Pieni pettymys oli, sillä en tykännytkään niistä sienistä ja pataan oli sekoitettu perunaa (jotka siis noukittiin), mutta kesäkurpitsat pelastavat ruan kuin ruan. Nam. 
Tiinan ja Nikon annoksista olisin voinut ottaakin kuvan, mutta molemmat olivat niin nälkäisiä että ruoka katosi melkein heti pöydälle ilmestyttyä. Tiinalla oli mexicolainen kana ja Nikolla kanasta tehty sveitsinleike sienikastikkeella. Koristelut oli kyllä mielettömät. Harkitaan uudelleen menemistäkin.


15.07
Eilisen päivän fiiliksiä tuleekin pääsääntöisesti sitten kuvina! Käytiin tosiaan Malavgatin risteilyllä, joka oli koko päivän kestävä. Niko luonnollisesti nukahti bussiin meno- ja paluumatkalla. Perille päästyämme istuimme rannalla ennen ruokailua ja ostettiin tuoreita hedelmiä. Ihanalle ruokaa rakastavalle siskolleni tiedoksi, että ruoka tehtiin siinä rannalla isossa grillissä sillä aikaa kun olimme rannalla. Ja ruokana oli jotain oranssia kuskus ja nuudelisekoitusta, tai sit se oli sitä bulguria? Apua, en mä tiedä. No kuitenkin. Lisäksi oli kanavartaita, turkkilaisia jauhelihapihvejä, leipää, sekä kaalisalaattia. Luulin pitkään että salaatissa oli jalopenoa mutta se olikin vihreää suippopaprikaa. Sitä on vietävä äidille, äiti rakastaa punaista suippopaprikaa niin katsotaan mitä mieltä on vihreästä. 
Jokilaiva jolla matkattiin



Cami pupulle piti ottaa kuva marketin hevi osastosta :)

Tarjoilijat veti tiputanssia ym illan aikana

Pikkutyttö jammaili mukana
Ruan jälkeen Niko halusi vielä hattaran!